ymy ...de multe ori masinile respective nu mai fac nici un ban daca le revinzi sau nu poti sa le vinzi. Asa ca ori le uiti intr-un colt, ori incerci sa te adaptezi stilului lor. Pt ca si eu am fost dezamagit cand am cumparat Audi R10 TDI Race Car si am vazut ca supravira la orice incercare timida de a iesi mai tare dintr-un viraj. Insa dupa ce am coborat initial torque la diferential de la 10 cat e implicit la 5-6, e alta masina. Tot la fel de importante sunt si setarile la toe angle.
Acum, chiar daca toata lumea zice ca 787 e mai lenta si mai dificila decat 908, o sa o cumpar sa vad despre ce e vorba. Nu joc online sa fac performanta. Joc de placere. Si daca ies locul 5 dupa o cursa stransa in care m-am duelat tot traseul cu 1-3 masini, eu ma declar foarte multumit.
Si in plus, daca ati observat, aderenta din cursele online e alta fata de singleplayer. Eu cu un M3 modificat dupa modelul aniversar actual M3 GTS, in practice pe Nurburgring mergeam cu acceleratia "blana" in orice curba dupa apex si nu rupea aderenta deloc, iar la prima cursa online cu masina asta, m-am trezit in iarba dupa 3 viraje. Si nu era de la pneuri, ca si cand erau incalzite facea la fel. Multa lume a observat asta. Sunt dezamagit de online doar pt ca iau deconectari cam des, iar reward-urile in bani si experienta sunt cam mici dupa ce te straduiesti sa conduci bine.