Quote Originally Posted by ymy View Post
Parca la level 30 iti va aparea X prototipe, la NEW CARS DEALERSHIP - sectiunea Gran Turismo Cars, dar costa vreo 20000000 cr, si nu o vei putea cumpara decat atunci cand ajungi la level 40 in A-spec.
Tot la level 30 in A-spec, se va debolca si VETTEL X Challenge, pe care daca il rezolvi, vei primi cadou un Red Bull X prototipe. Masina va diferi ca aspect, in functie de ce vei lua acolo: bronz, argint sau aur.
Dar....imi pare rau ca te voi dezamagi, acel challenge,...este criminal de greu. Este aproape de nerezolvat cu controlerul.
Eu de exempu, nu am reusit sa-l fac, pentru ca mi-am pierdut rabdarea dupa cateva incercari, insa mi l-a facut fiul meu, caruia i-au trebuit cam 20 de ore (cumulat), ca sa castige cele trei probe ale challenge-ului, respectiv 2 ture la Nurburgring, Monza si Suzuka.
Am un Logitech G25 care mi se pare mondial in jocul asta..... Cine are stie ce zic,sunt cativa chiar pe forum aici care au si pot sa spuna ca e chiar super-ok . E chinuiala mare la unele curse,asta e adevarul,nu conteaza ca e controller sau volan