mi-a placut jocul de cuvinte pe care l-a facut hibrid13, care nu e cel mai fericit, dar e haios. faptul ca a intrat pe piata de ceva timp, nu o face "veche". daca ar fi asa, si roata e "veche" ca doar a fost inventata cu ceva timp in urma, insa cu toate astea, in ziua de azi, avem masini pe... roti.

faza e ca atunci cand spui ca ceva e vechi, de obicei te referi la ceva scos din uz, ceva ori de aruncat la gunoi, ori de pus in pod/camara, ori pe raft, etc, in esenta ceva ce nu mai merita folosit acum. recunosc, sunt si exceptii cand ceva "vechi" e mai bun decat ceva nou, vezi vinul (si altele). cam tot asa sta treaba si cu tehnologia wi-fi. pe masura ce trece timpul se imbunatateste, si cu toate ca startul a fost dat cu mai mult timp in urma, ea ramane mereu de actualitate si chiar in prim plan (avand in vedere ca sunt atatea device-uri care o incorporeaza). cu toate astea, mi se pare putin exagerat (dar haios) s-o numesti tehnologie veche. anyway, ma amuzam si eu si sper ca si altii au prins ideea. nu aveti de ce sa va suparati.

cat priveste stilul, e un pic prea senzational pentru mine, dar daca asta se vrea, mergeti inainte asa. cine sunt eu sa zic ceva?