nu imi place sa postez contra. imi place sa le arat oamenilor ca de multe ori exista mai multe perspective pe care ei ori nu le vad, ori le ignora intentionat (si o fac cu consecintele de rigoare).

eu nu spun ca au facut neaparat bine ce au facut. si eu sunt adeptul segmentarii si in mod normal un GPU asa de slab nu ar avea ce cauta integrat intr-un CPU atat de puternic. eu doar am spus ca decizia de a implementa un GPU ar putea avea la baza o serie de studii de piata din care a reiesit ca exista potentiali cumparatori pentru o asemenea combinatie. in general, asemenea decizii au la baza o studii/analize din care reiese potentialul sau, dimpotriva, lipsa lui. cum nu avem de-a face cu o companie de 2 lei, banuiesc ca s-au investit ceva resurse in chestia asta, asa ca decizia de a integra un GPU nu cred ca e luata fara sa existe ceva cat de cat substantial si bine fondat.

ref la media center, probabil e ceva ce nu inteleg eu. ce faci cu el, in afara de filme/muzica, ca sa necesite o placa video puternica? din punctul meu de vedere, daca ai un 4GB ram, un proc puternic ca sa rulezi orice HD la ora actuala si o iesire HDMI, pur si simplu nu cred ca mai ai nevoie de altceva.