Quote Originally Posted by Diesel View Post
Exagerezi. Ca platforma, PS3-ul a fost cel mai greu de spart, si asta datorita "incapabililor" de la Sony. A luat ceva mai multi ani decat in alte cazuri, dar pur si simplu nu ai cum sa te pui cu omul care vrea ceva moka si e dispus sa lucreze zi si noapte la hackuit un sistem. Fata de cei de la Microsoft care zici ca au renuntat de ani de zile la a mai proteja in vreun fel Xboxul, Sony macar incearca sa salveze situatia. Daca se ajunge la serial numbers, tot vina celor de la Sony e? Nu cumva a baietilor veseli care s-au trezit deodata ca nu mai pot respira fara "install other OS"?

Serial number nu-i nimic. Sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa se implementeze in masa DRM-ul, printre altele, doar datorita "salvatorilor" precum Geohotz, care au dorit doar sa faca dreptate, sa permita iar lumii sa instaleze Linux. Hai, sustineti-i in continuare!

---------- Post added 30-01-2011 at 06:14 PM ----------

Era pe vremuri o vorba pentru cei care se bagau in seama fara sa-i invite nimeni: "Bai, esti avocatul meu?". Asa e Geohotz in prezent, se strofoaca sa apere el drepturile clientilor Sony de pretutindeni,sa nu-i lase fara Linux—conform declaratiilor lui, in conditiile in care nimeni nu prea folosea other OS.
Da..dar culmea este ca PS3-ul a fost spart si "cu ajutorul" celor de la Sony...folosind datele din PS3-urile utilizate la dezvoltarea jocuriilor..care nu necesita neaparat Blu-ray-ul original ptr a rula jocul respectiv..
eu cred ca si Sony a avut de castigat din situatia asta...eu mai am cont si pe alt forum...si acolo..dupa ce a aparut JB-ul a fost un val de achizitii de PS3...dar sa ne gandim la scara larga cat a castigat Sony din vanzariile in tariile sarace...
Iar PS3-ul se apropie ca vanzari de Xbox
Eu cred ca in "teoria" asta ...Sony a deschis robinetul..iar acum il inchide ....si nu intamplator...ci ptr ca urmeaza un val de jocuri Exclusive...iar Sony nu vrea sa-si taie craca de sub picioare...(de ce JB a aparut intr-o perioada in care n-au prea aparut PS3 exclusives ?-cu exceptia GT5)

P.S.N-am PS3-ul modat si nu-l voi moda