Single post: Mturk (Amazon)
-
02-02-2011 01:06 #4390 SP
Junior Member

Originally Posted by
Szergiu
nu te ambala...
sa ajungi sa faci mai multe sute dupa care o sa vezi

Lol. Pai am deja facute 1700+...
---------- Post added 02-02-2011 at 03:03 AM ----------
Scuze pt dublu post, insa nu mai pot edita ultimu meu post.
Credeam ca te referi la nr-ul de hituri. In caz ca te refereai la banii facuti, atunci care e concluzia ta? Ca te baneaza cand depasesti o anumita suma? Greu de crezut asa ceva...Sunt destui din US care fac probabil la fel de multi bani ca voi si pe care nu-i baneaza nimeni.
In fine, intre noi fie vorba, eu nu prea pricep cum pot unii din voi sa faca atatia bani pe cai ortodoxe. Am prins si eu niste hituri de la requesteri mult cautati si nu reusesc sa fac indeajuns de rapid ca sa scot un ban bun. Pur si simplu sunt prea multi care le fac in acelasi timp si se duc foarte rapid (ceva gen 200+ de hituri pt fiecare hit submitted de mine). Cred ca doar daca le-as face orbeste as putea sa fac mai rapid. Dar in acest caz sunt pasibil de reject & block, pt ca in mod sigur as gresi multe (iar daca se aduna mai multe blockuri, abia atunci te poti trezi cu ban general).
---------- Post added 02-02-2011 at 03:20 AM ----------
Si inca ceva, nu cred ca te ia Amazonul in vizor si iti verifica IP-ul imediat ce ai facut o suma de bani mai mare. Nu vad logica in asta. Banii respectivi vin din buzunarul requesterilor, care la randul lor platesc un comision catre Amazon. Deci teoretic, cu cat mai multi bani strange un worker, cu atat mai multi bani face Amazonul, din comisionele aplicate requesterului. Ei doar trebuie tina requesterii multumiti, n-au treaba cu workerii decat daca acestia fac prostii si ii deranjeaza pe requesteri (completand hituri gresite sau abuzand in vreun fel). Caz in care requesterul iti poate da block, eventual report, iar Amazonul iti aplica un insta ban frumusel, fara sa stea pe ganduri prea mult.