Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: A new king is born - The 2nd gen i7 CPU
-
Admin
maniac360: la unii care se joaca o fi vorba de testosteron... pe testele mele, orice castig, chiar si de 10%, inseamna more time for other projects. De exp. la 20 ore de munca (sa zicem rendering sau ceva simplu gen arhivare sau optimizare baze de date - PC-ul meu functionand 24/7), un 10% castigat inseamna 2 ore eliberate. 2 ore in care pot sa fac orice altceva (sau sa le consider free time). Si nu, C2D pt. mine e istorie de ceva timp... diferentele sunt atat de mari intre ele incat deja vorbim de peste 100% castig.
P.S. Daca vrei CPU de server eu zic totusi sa mergi pe un Xeon sau Dual Xeon... nu i7.
P.P.S. Daca la tine diferentele de performante sunt atat de mici, probabil ai bottleneck fie in sistemul de fisiere si accesul la HDD (get a SSD or a super fast RAID), fie in memorie (atat C2D cat si i-urile fiind arhicunoscute a fi foarte dependente de bandwith-ul memoriei - mult mai dependente decat de latenta memoriei).