Quote Originally Posted by ymy View Post
Da....am deviat putin de la subiect si mi-am cerut scuze. Pana la urma insa.....tot legat de ,,anduranta consolei" vis a vis de ,,cursele de anduranta din GT5", era vorba.
Nu am inteles insa ce ai vrut sa spui cu ....,,nu as vrea sa fie nevoie sa intervin"!!!
Am luat-o ca gluma de prost gust sa stii!!!....ca doar nu te erijezi acum in taticul meu care ma bate la fund cand sunt rau, sau in cine stie ce tartore care taie si spanzura pe aici pe topicul asta....si care imi da voie, sau nu, sa spun una sau alta,...chiar si fiind oftopic.
Dupa discutiile pe care le-am avut in privat cu GreyhounD, doresc sa corectez aici, cele scrise de mine mai sus.
Nu am stiut ca GreyhounD este moderator, calitate in care avea tot dreptul sa intervina si sa ne atentioneze pe noi, cei care eram oftopic.
Eu am crezut ca este doar un simplu user, care iritat de postarile noastre, a simtit nevoia sa ne puna putin la respect, cu aroganta.
Regulamentul trebuie respectat atat de mine cat si de toti ceilalti, asa ca, in acest context, avertizare lui GreyhounD este corecta si la obiect. Imi cer scuze fata de el pentru modul nediplomatic in care m-am adresat.
Nu fac acest gest, de frica sa nu fiu banat sau exclus de pe forum, ci din dorinta de a reabilita imaginea de moderator a lui GreyhouD, pe care poate am patat-o putin prin postarea mea pripita, in necunostinta de cauza.