Demon's Souls PS3 - Platina

Woo! A fost cea mai distractiva si provocatoare platina ever (desi am numa 2 platine pana acuma lol). Nu are rost sa ii dau nota ca sigur ar primi cam un 20 din 10 , 7 stele din 5, A+++++++ etc. (parerile mele legate de DS au fost postate cu mult timp in urma tot ce acest thread...daca vreti sa auziti cum idolatrizez acest joc then feel free to search for my post)

Yeah baby! Dupa aproape 150 de ore de joc am luat platina. Am terminat jocul de 3 ori .. si jumatate (poate pana luni bat restu archdemon-ilor ocoliti). Vreau sa multumesc membrilor CG care m-au ajutat si cu care am dat co-op (in special Enthroll ) si ultimilor 2 tipi care m-au ajutat sa omor boss-ul de la 3-2 (nu zic care e ca sa nu ofer spoilere). Ne-au trebuit 3 de level 150, oameni imbracati in armura cea mai buna, cu armele cele mai bun si vrajile cele mai puternice ca sa il omoram. Singur am incercat de cel putin 10-15 ori si nu am reusit.... creatura avea pur si simplu pra multa viata . Si si asa 3 oameni hotarati, abea am reusit sa sa il omoram in 5-10 min.

In orice caz it was no easy task but it was worth it . Acuma ramane doar sa fac platina si la Zona 1 si 3 lol... si nici nu stiu daca glumesc sau nu . La cat de mult mi-a placut Demon's souls sincer as mai luao de la capat de 2 ori si sa bag inca 150 de ore de joc in fiecare caracter. Best PS3 game in my opinion .

Abea astept sa apara Dark Souls!