@showman beton compilatiile. Ala-i balet in toata regula
Am jucat demo-ul dar am vazut ca dpdv al AI-lui tot varza e ...pase simple date aiurea, 2 jucatori intra la minge si unuia ii trece piciorul prin minge fara niciun efect, in momentul in care joci la un nivel superior impotriva unei echipe mai bine cotate, raul, ramul ti-s impotriva toate (ricoseuri imposibile in urma carora mingea ajunge tot la ei), fundasi adversi care din plin sprint ingheata pur si simplu pe loc si intr-o fractiune de secunda au timp sa-si intinda si un picior in spate sa-ti respinga o pasa/centrare/sut etc etc. L-am sters, am copiat demo-ul la PES11. Pasele manuale mi-au placut, te obisnuiesti mai greu cu ele da-s mai ok decat la FIFA, in schimb fundasii toti is Ursain Bolt pe langa atacanti. Cred ca astept versiunea finala a jocului de handbal ( Handball Challenge - News )poate nemtii inteleg mai bine jocul decat inteleg fotbalul canadienii de la EA si japonezii de la Konami. Pina la urma e logic, avand in cap doar hokey, basket si respectiv sumo n-au cum sa faca un fotbal calumea