Quote Originally Posted by tray View Post
usor de ales , essex firm
nu e chiar asa de usor... cei de la agentie mi-au recomandat in primul rand Bradford deoarece cand vine vorba de gasirea unui loc de munca dupa terminarea facultatii, Bradford a obtinun un scor de 24 din 24 (desii hai sa fim sinceri Essex e destul de aprope avand 23 din 24). Si nu stiu daca sa aleg Essex deoarece nu are acel program "sandwich" de care se tot vorbeste(in al 3lea an de facultate poti sa alegi sa faci un an de practica muncind la o firma iar abea dupa aceea studiezi materia din anul 3...cica e foarte indicat sa faci miscarea asta si sa profiti de optiunea sandwich.. yummy).
Costurile de trai in Bradford sunt mai mici deoarece e la nord de Londra iar Essex e la Sud de Londra. Si in plus la Bradford s-ar putea sa mearga si prietenii mei (thats a big plus ).
Oricum daca ar fi sa pun primele 2 optiuni cred ca as pune Bradford, urmat de Sunderland pt ca ambele au acel program sandwich.

Merci eagle-eye si daca o sa ne intalnim vreodata, atunci o sa dau de baut...da dupa ce intru la facultate lol. Asta a fost doar unu dintre pasii care trebuiau facuti . Mai am un pic... bac-ul, ceva foi de completat si poate inca chestii. Da dupaia o sa beau si o sa dau de baut la toata lumea lol.

L.E. @goodfellam eu zic sa nu te stresezi cu CPE-ul. Poate nu iti ajunge C de la CAE, da totusi e mai indicat sa dai Toefl sau Ielts (asa mi-au spus si cei de la agentie). Cambridge is overrated . Si oricum CPE e greu de numa . CAE e floare la ureche in comparatie cu CPE .

@Muthu Raoul eu zic ca in mare parte e de la 0 deoarece cursurile din anu 1 is ceva de genu: basic programing, basic design, basic x, basic y lol. Poate ca te ajuta daca esti la mate info sau nu...treaba asta o sa o aflu la anu.

Mai erau ceva profile de game design mai complex, da alea necesitau un portofoliu....eu stiu sa desenez ceva ceva da nicidecum nu is destul de bun sa pun la punct un portofoliu de nota 10 . Asa ca am ales optiunile care nu necesitau asa ceva. Cea de la Essex e foarte directa: Computer Games lol(deii cred ca la sfarsit o sa poti sa lucrezi si la consoole ).