Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Member

Originally Posted by
Taitzei
Salut,am si eu o problema la PS2 cred.Consola este achizitionata din 2007 este un slim 77004-7B made in china,luata la prima mana atunci,modata cu modbo 760 tot in 2007,consola functioneaza perfect doar ca am probleme cu dvd verbatim scrise pe dvd decrypter la 4x,se agata la def jam fight for ny si la fifa street 2 jocuri facute de ea foarte aseamanatoare la grafica,vreau sa spun ca atunci cand ps2 ruleaza jocul def jam/fifa street 2 se agata la sunet si in unele scene nu mai vorbesc caracterele,la mortal kombat armageddon o singura data s-a blocat cand alegeam caracterul asta se intampla numai cu dvd verbatim dvd- in rest nu am nici o problema consola ruleaza perfect jocurile,se comporta normal si nu se aude tare cand ruleaza un joc.Intrebarea mea este ce are dupa simptome

?
Cele 2 jocuri de care spui tu (DJFNY si FS) sunt jocuri ce solicita foarte mult lentila laser a consolei (si la o consola cu lentila nou se incarca destul de greu acele jocuri). Deci (presupunand ca nu sunt zgariate sau murdare jocurile - eventual cu amprente pe ele) atunci ai praf pe lentila sau uzura la lentila laser (daca nu ai fi scris pe Verbatim cu minus aceste 2 jocuri nu ti-ar fi mers niciunul de loc ...) !