Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
16-02-2011 21:14 #3897 SP
Member

Originally Posted by
vladtheodor
Am spalat vatelina eGo dupa 7 zile. Am scos-o cu o penseta din cartus si-am trecut-o usor prin apa fierbinte (calda) de la robinet apoi am presat-o intr-un servetel de hirtie fara a deranja prea mult fibra, apoi am pus-o la loc. O mare diferenta intre vatelina eGo si cea de 801. Vatelina eGo este mai teapana si ramine in aceasi forma pe cind la 801 este mai "matasoasa" deci riscul de a se infunda la refolosire este mai mare. Cea din eGo pare a fi dintr-un material plastic care revine la forma initiala si un alb pur dupa spalare. Atomizorul l-am tinut cu degetele in apa fierbinte la chiuveta apoi am suflat in el (ca la umflatul baloanelor) pina nu s-au mai auzit "bolboroseli" ce indica prezenta apei, l-am "amorsat" cu vreo 8-10 picaturi din elichidul disponibil si i-am pus cartusul la loc. Delicios si super ca nu trebuie sa umplu des cu e-lichid. Dar acum cinci minute am trecut iar pe mustiucul de picurare directa ca mi-a facut Pepino pofta .

Manual rules...

Asta n-o stiam, cu spalatul atomizorului. Pai, se poate spala asa, in apa fierbinte? Nu se deterioreaza rezistenta aia din el? Ca eu ii fac curatarea doar cu suflare, scuturare, stergere. In ce priveste metoda cu mustiuc cu picurare, eu o folosesc cu succes, ca la mine imi da o tenta de plastic incins in aroma daca folosesc cartus cu vatelina. Nu mai vorbesc de faptul ca aroma intensa o simt doar la primele 3-4 fumuri cand e nou cartusul. Dup-aia, nu mai are aceeasi intensitate aroma.