Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
19-02-2011 03:40 #3899 SP
Egoist

Originally Posted by
pepino967
Asta n-o stiam, cu spalatul atomizorului. Pai, se poate spala asa, in apa fierbinte? Nu se deterioreaza rezistenta aia din el? Ca eu ii fac curatarea doar cu suflare, scuturare, stergere. In ce priveste metoda cu mustiuc cu picurare, eu o folosesc cu succes, ca la mine imi da o tenta de plastic incins in aroma daca folosesc cartus cu vatelina. Nu mai vorbesc de faptul ca aroma intensa o simt doar la primele 3-4 fumuri cand e nou cartusul. Dup-aia, nu mai are aceeasi intensitate aroma.
Corect ce zici tu. Poti spala filamentul atomizorului si cu elichid, pui mai multe picaturi si-l sufli sa iasa pina e curat, daca-l speli cu apa trebuie sa-l si usuci bine apoi sa-l amorsezi cu picaturi din belsug. E bine de spalat instant, mai mult de 5-10 minute nu dureaza operatiunea. Daca-l lasi in apa oxigenata citeva zile va oxida/rugini (e OUT acest procedeu). La fel si pus in propilenglicol... Mie mi-a placut cartusul de eGo, vatelina din el rezista foarte mult. eGo este probabil "perfectiunea"...
---------- Post added 19-02-2011 at 02:48 AM ----------
Am fost ieri prin citeva farmacii sa intreb de propilen glicol (alimentar) sau de glicerina vegetala.
In cele din urma am gasit o farmacie cu laborator (capatul lui 24 si 331), substantele erau disponibile dar...
...fiind Vineri farmacistul mi-a zis ca NU-MI POATE ELIBERA SUBSTANTELE, sa vin de Luni incolo.
Cind va fi laborantul "at home"... Astept ziua de Luni...
Nu a vrut sa-mi zica motivul de ce nu vrea sa-mi elibereze.