Quote Originally Posted by cryyo View Post
Da TaSe88 si crapa la sercanu si GuCOZA.
De cand e PS3 pe piata jucam cu controllerul si acu constatam ca numai putem trai fara Move.
Da noua nu ne pasa vrem Killzone 3 pe masa.
Apropo, cu Move sau fara Move demoul m-a convins sa investesc in scest joc. Desi pare ca ar fi mai interesant cu Move, pana creierul meu s-ar obinui cu schimbarea imi e teama sa nu pierd din farmecul jocului. Asa ca probabil, in ceea ce ma priveste, il voi aborda cu controllerul.

Killzone 3 ne pregateste lucruri noi, campanii mai atragatoare, mai diversificate (zone industriale, laboratoare high-tech, jungla si o statie spatiala, parca). Mediul inconjurator o sa fie mai viu, mai colorat.

Asa ca la dracu, cu Move sau fara jocul asta e awesome...

PS. Controller rulzzz !!!

Eu am PS3 doar de un an si tin sa va spun ca primul joc jucat a fost Killzone 2. In prima saptamana mi se parea greu sa ma obisnuiesc cu controller-ul si credeam ca shotere-le pe consola sunt grele si ca iti trebuie foarte multa experienta. Timpul a trecut si am rulat multe alte jocuri nu neaparat shotere si acum am capatat dexteritate. Cred ca acelasi lucru este valabil si pentru cei care folosesc move. Personal am comandat move si jocul si astept cu nerabdare sa il joc cu noul sistem. Citesc cu interes toate aceste discutii inclusiv pe cele de la sectiunea move si abia astept sa va spun parerea.