Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Senior Member
Luuuunga mea istorielol incepe prin 2000 cu celebrele console Terminator(fake-uri, desigur).Ele se stricau foarte repede.La un moment dat am avut vreo 4 stricate din care au rezultat 2 in perfecta stare-noroc ca tata este electrician si se pricepe.Dupa vreo 2-3 ani(2002-2003) am avut tot asa ceva, dar cu tastatura(fake si asta), luata de ziua mea.Prin 2005 am facut cunostinta cu pc-ul pe care il am si acum.
Abia anul trecut am gasit forumul ConsoleGames in care am descoperit cu adevarat consolele.Ce sa mai...am intrat in site si am vazut frumos aranjate stirile, consolele pe categorii..tot tacamul
.In acel moment ma gandeam sa imi iau si eu un pc de vreo 2500 lei doar pt jocuri.Chiar cand cautam site-uri, configuratii am dat de acest loc minunat.
Am rasfoit threadurile si am dat de aria Xbox360.Ce sa mai zic..dragoste la prima vederelol.Am inceput repede sa strang bani, faceam calcule cu jocuri, aparitii etc.
Peste un timp mi-am luat si eu asa ceva.In prima zi am stat 20 minute deoarece aveam si alte treburi.A fost un chin pt mine sa am xbox si sa nu ma pot bucura din prima zi.Abia a doua zi in vacanta cand parintii erau la lucru am inceput sa ma joc incontinuu.De la ora 12 pana la 4 au venit parintii acasa, iar eu am continuat sesiunea pana seara la 8.Dupa acest timp m-am potolit.Problema vine indata.Eu, fiind plecat mai tot timpul nu am avut timp sa ma bucur de el in totalitate(nu l-am mai deschis de 2 saptamanilol).In aceste circumstante sunt decis sa il schimb cu un psp 3004.Daca Romania ne face o surpriza cu privire la pretul NGP-urilor voi trece mai departe, desigur.
In acest fel ConsoleGames m-a determinat sa ma lepad de CS 1.6 si Wow si sa ma orientez spre ceva nou si mai incitant.
Thx!!!!!