In timp ce altii joaca jocu' full, eu ieri am descarcat demoul si am sarit sa-l joc direct cu move. Si desi am fost infiorator de prastie, fara sa exagerez spun ca experienta de joc este total alta fata de-un controller. Si sa va zic de ce. Daca te uitai doar la televizor, vedeai pe unu' care se misca destul de haotic, ii e greu sa se uite sus/jos, iar tinta o pune greu pe inamici. Dar stiti de ce?

Pentru ca inca nu sunt obisnuit sa misc efectiv mana/incheietura in timp ce joc, invatat din toate jocurile pana acum ca misti mana degeaba, la fel cum scoti limba in timp ce joci Efectiv, gandesti altfel jocul cand trebuie sa-ti misti incheietura sus jos stanga dreapta ca sa mergi si sa pui tinta, simti ca trebuie sa fii alert si sa stii ce sa faci si unde sa te uiti, daca nu, mori (spre deosebire de controler, unde misti degetul pac pac). Cand puneam iron sights insa am vazut super precizia move-ului, il miscam perfect si numai la cap le dadeam.

Deci ca o concluzie, trebuie sa ma obisnuiesc sa controlez camera (asta-i problema mea acum) incat sa pot avansa fluent. Si in cazul asta, chiar imi inchipui ca gun attachment-ul te va ajuta, pentru ca vei fi nevoit sa tii altfel controllerul si atunci va trebui sa misti nu incheietura, ci bratul, deci probabil va fi mai usor. Dar oricum, cat de prastie sunt eu acum, tot presimt ca va fi mult mai bine decat cu dualshocku'.