Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
Mda frumos.S-au dat 1000000 de comenzi vineri si nu au putut sa sune pe astia care au dat sambata.Comanda mea o voi anula.Nu conteaza pretul,o sa cumpar din alt loc mai scump dar care respecta clientul.
Te inseli..au fost sunati...si pe deasupra au "prins" chestii care le-au fost comunicat ca "out of stock" celor de vineri...e clar ca,comenziile au fost luate random

Halal promotie...era si prea frumos sa iasa totul bine....Accept orice..dar cand vad ca se intampla chestii de astea.....sa fie luate comenziile fara nicio ordine..in bataie de joc...E LIPSA de PROFESIONALISM,LIPSA de SERIOZITATE si mai presus LIPSA DE RESPECT fata de clienti..adica unii dau comanda vineri si nu prind nimic...iar altii dau sambata si primesc tot ce au comandat...pana la urma ori mie ori tie ori lui..nu conteaza cine primeste comanda..banii sa iasa....

Imi si inchipui cum a fost:
"Luni dimineata...Gameshop...ooopaa..fisierul care contine comenziile de vineri are niste erori...nu-i nimic ii sunam pe cei care putem...ii sunam pe cei de sambata,duminica ...asta pana repara baietii de la Informatica fisierul....ora 16.00 S-a reparat ! Hai sa-i sunam si pe ceilalti..aaahhh..ne cerem scuze...nu mai avem.."

Am dat comanda prima comanda vineri in jur de 10.35...Altair+GT5 ...nu am primit niciun telefon...ma astept la unul maine in care sa mi se spuna ca "nu mai este"..

Da...bineinteles ca GT 5 nu mai este pe stoc...desi scria "In stoc" la momentul comenzii..deci teoretic trebuiau sa fie cateva jocuri..dar cine stie...poate baiatul care actualizeaza site-ul a uitat sa mentioneze asta...mare scofala...
dar probabil ca tot noi suntem de vina..si asa majoritatea corectariilor de greseli pe gameshop se fac la sugestia noastra...ma intreb pentru ce mai sunt platiti cei cu site-ul...

Sper macar ca asta sa fie INVATATURA de minte pentru promotiile viitoare ! si Rusine dinu patriciu