Quote Originally Posted by Honord View Post
Dude.. sincer, cry me a river. Nici NU SPERAM sa prind figurina iar prima comanda a fost cele 3 luni de Live printre care a fost ultimul telefon de confirmare primit ieri la ora 3 si mi s-a spus astfel..ca nu mai e in stoc. Cum adica sa nu comentez, cand totul e pe banii mei.
Sau esti cumva invidios ?
Gresesti..nu e NIMIC pe banii tai pana nu vine nenea curierul la usa si ii platesti....aaa..daca plateai inainte sa vina comanda..cu cardul..atunci aveai tot dreptul...

Quote Originally Posted by RvsS View Post
darkpaul13 - salut, am intrebat ce s-a intamplat, este posibil ca intr-una dintre zile sa se fi luat in alta ordine comenzile pentru ca s-a sunat de catre mai multi operatori. Am rugat sa se verifice si sa se revina la ordinea normala. Multumesc.
imi este peste putinta sa-mi dau seama de ce s-a luat "in alta ordine" indiferent ca s-a sunat de la mai multi operatori..adica cum ?
Operatorul X ia comenziile de vineri
Operatorul Y ia comenziile de sambata
Operatorul Z ia comenziile de duminica samd...dar ce surpriza...Operatorii Y,Z etc au terminat inaintea operatorului X..
si indiferent de acest lucru...si sa fii sunat in paralel...tot nu e corect...adica cel care a comandat duminica sau luni are aceiasi sansa cu ala care a comandat vineri sa prinda ceva...

Si iata cum ceea ce trebuia sa fie o promotie prin care sa ne simtim si noi ca in tariile civilizate a devenit o Promotie in cel mai pur stil balcanic(ca sa nu zic romanesc) adica Tombola..

P.S.Eu zic sa mergem in fata Gameshop inarmati cu furci si topoare..sa ne cerem drepturiile

P.S.S Am aflat ca am fost sunat ...mi s-a confirmat o comanda facuta vineri la ora 0.30...insa pe cea de vineri de la 22.35 nimic