Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
22-02-2011 19:09 #5916 SP
Admin
V-am rugat frumos sa incetati in a va lua de RvsS si de a va refula pe forum. N-a fost suficient. V-am rugat sa intelegeti ca promotia este asa cum este si nu RvsS este vinovatul, el doar oferind un ajutor pentru noi consolistii, din proprie initiativa. Nici de data asta n-a fost suficient. Eh, atunci haideti sa inchidem threadul... si sunteti liberi sa mergeti sa faceti reclama la OPC si unde doriti. Cine stie, poate veti reclama si ConsoleGames.ro pentru ca nu ati prins figurina care a "zacut" pe rafturi 3 luni de zile fara sa se atinga nimeni de ea (dar care brusc pentru vreo 30 RON mai putin a devenit "isterie nationala").
Inca odata, imi pare rau ca am ajutat la promovarea acestui discount. Daca stiam ii spuneam lui RvsS sa nu o facem publica, ne luam noi si apropiatii ce vroiam, si toata lumea era "fericita". Dar, asa este romanul. Daca-i dai un deget, iti vrea toata mana si iti mai da si un sut in fund.
Mie mi-au venit 5 produse din 16 (comanda facuta vineri seara imediat dupa anuntarea promotiei). Am acceptat situatia si am mers mai departe, nu m-am apucat sa arunc cu noroi in nimeni. Repet, nici eu nici RvsS nu avem vreun beneficiu... Doar am incercat sa dam o mana de ajutor. Acestea fiind spuse, va doresc bafta la cumparaturi si sper sa mai gasiti pe cineva ca RvsS care sa fie atat de amabil si saritor.
Respecta si vei fi respectat!