Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Member
Am citit printre randuri si m-a,apucat nostalgia,au inceput sa tresara amintiri. Sa incep si eu.
Prin '97 cu un N64 banuiesc ca toti stiti acele "gaming party-uri",cand se strang vreo 6-7-8 persoane intr-un loc si pierd o noapte intreaga in fata televizorului.Tata facea asta alaturi de cativa prieteni. Inca-mi amintesc , cat au mai rupt MK Trilogy,Mario Kart,Mario Party si Golden eye 007 ( asta mai tarziu ).Eu fiind entuziasmat ma trezeam in fiecare dimineata pe la ora 5 sa ma holbez la televizor.Tata observand ca-mi place si ca nu pot dormi pe motivul asta,mi-a pus pentru prima oara un controller in mana,eram in lumea mea,m-am indragostit din prima,incepeam sa ma culc la ora 00:00 si sa ma trezesc la 5:00 ca sa ma joc alaturi de ei. Pana la urma tata a,achizitionat consola undeva prin '98 , inca-mi amintesc ca era cadou de pasti de la asa zisul "iepuras" dar, eu cum cotrobaiam toata casa am gasit o sacosa cu un N64 in ea si-am innebunit efectiv,eram in extaz,mi-a montat tata consola si m-a lasat in legea mea sa ma joc.
Mai tarziu tot prin '98 varmiu a primit de la taica-su un Playstation 1 adus de la unguri parca, eram uimit inca-mi amintesc ca am rupt Hercule DEMO , Abe's Odysee,Kurushi (il jucam cu frica la varsta de 4 ani ne era frica sa nu ne calce patratul.
) , Tekken 2 dupa care a urmat Tekken 3. Era o nebunie,asteptam weekend de weekend ca el sa vina la mine sa ne jucam pe n64 , eu la el sa rupem PSX-ul. Nebunia a durat, pe parcurs am inceput sa jucam jocuri ca : Quake 2 , Crash Bandicoot ( cat am iubit jocul asta.) Crash Bash ( am jucat la co-op de-am innebunit cu varmiu.).
Dupa PSX prin '99 stiu ca un prieten bun de-al tatei a venit cu un sega MegaDrive 2 si mi-a pus in fata Ultimate Mortal Kombat 3 si Sonic , dar pe mine m-a lasat masca UMK3 care aveam sa-l joc foarte mult timp,persoana respectiva avea sa-mi lase o lista cu toate fatalitatile , nu m-am lasat pana nu le-am facut pe toate
. Seri de seri se strangeau vecinii la mine si rupeam UMK3 alaturi de ei.
Pana prin 2002 am trait pe baza unui N64 si a unui PSX,fiind multumit , dar in vara anului 2002,pe timpul vacantei de vara am fost plecat in Germania,la matusa mea , unde aveam sa dobandesc un Playstation 2 neasteptat. Mi l-a adus in camera in care stateam era montat si mi-a zis ca mi l-a inchiriat pe tot restul verii ( mna,la cat de entuziasmat eram chiar am crezut.
). La sfarsit mi-a zis ca playstation-ul va ramane cu mine,efectiv am innebunit abia asteptam sa ajung acasa sa ma laud cu noua mea achizitie. ( aveam 8 ani , ce sa faca un copil la 8 ani.
). Pana in '07 a fost nebunie,ma jucam in continuu pe ps2 , fel de fel de jocuri , tot ce prindeam jucam. Prin '06 mi-am luat primul PC,pentru ca nu mi-am permis unul pt ca toti banii se ducea pe jocuri la console.Oricum PC-ul a fost cumparat mai mult pentru net , ca altceva nu prea foloseam. Dupa ce mi-am achizitionat PC-ul am inceput sa vad pe youtube, diverse video-uri cu nintendo wii, am ramas ceva in genul "O_O" i must have that , pentru ca intre timp devenisem un fan infocat al jocului Legend of Zelda si Nintendo fusese prima consola pe care-am dobandit-o.Simteam ca trebuia sa joc neaparat Twilight Princess. (recent am terminat Ocarina of Time pt a 22-a oara, inca nu ma satur de el.). Dupa multe rugaminti ai mei au cedat si mi-au cumparat wii-ul pe care inca ma joc alaturi de tata desigur jocuri ca : Mario Party 8, Mario Kart , Resident Evil Umbrella chronicles ( el a jucat toate partile,e jocul lui preferat.) , Virtau pro tennis 2009. In prezent, inca incerc sa strang bani pt a-mi achizitiona un Xbox 360/Ps3, ptr ca,cum a zis si tata nu poate lipsi una din astea la noi in casa.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu lunga mea poveste.