Single post: Tigara electronica
-
05-03-2011 00:38 #3935 SP
Member

Originally Posted by
robertrobert72
Salutare tuturor! In sfarsit m-am decis si eu sa cumpar o tigare electronica si sa intru in clubul celor care o "aburesc". De ceva timp tot caut informatii cu privire la ce modele ar fi in top, dar mi-am dat seama ca de fapt nu stiu prea multe. De aceea v-as ruga sa ma sprijiniti pentru o alegere potrivita. Fumator inrait zic eu (2,5 - 3 pachete/zi de Kent lung), am ajuns la concluzia ca ar trebui sa spun stop. Sunt ferm convins ca nu va fi usor, dar merita sa incerc. Din ce am citit ar fi cam 2 alegeri: Joye sau Sailebao. Eu am gasit si de la Janty (care mi s-a parut ca ar arata cel mai bine) dar nu cred ca se pot procura de la noi consumabilele. Ma refer numai la produsele originale, este exclus sa-mi iau vreun fake. Voi ce model imi recomandati?
Eu zic sa ramai la SaileBao sau Joye. Cel putin, astea sunt testate de noi. Am scris mai sus cam ce modele se potrivesc pentru fumatori inraiti. Oricum, iti trebuie un model de tigara cu atomizor LR (low resistence) si baterie puternica (de cel putin 650 mAh). Si lichide cu concentratie de nicotina high, sau extra high (ca zici ca esti fumator inrait). Si pentru ca iti place sa fumezi mult, ti-as recomanda sa aburesti fara cartus, cu un mustiuc cu picurare ca sa simti taria lichidului foarte intens. 3 picaturi echivaleaza cu o tigara. Picuri 3 picaturi, le aburesti si daca mai vrei pentru inca o tigara, picuri din nou 3 picaturi si tot asa, pana ajungi la echivalentul a 2 pachete intr-o zi.