Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
Astept sa vad cat de subtire o sa fie iPad 3.
Sper ca la acela sa nu faca aceeasi "greseala" ca la iPod... Mie asta ultimul mi s-a parut jenant de subtire. Serios vorbind, chiar nu-mi place atat de subtire. A trebuit sa-i pun un case ca sa simt si eu mai bine mainile pe el. Noroc ca e luat pt. Cris... nu pt. mine

P.S. Eu in locul lor as fi pus o baterie dubla... la iPod ma refer. La iPad, macar putem spune ca a contat foarte mult in micsorarea greutatii, care sincer ma indoiesc ca pe viitor se va putea duce mult mai jos. Asta datorita aluminiului. Mai jos nu cred ca se pot duce decat cu cine stie ce aliaje... chestii gen carbon fibre... Dar, vom trai si vom vedea. Personal urasc chestia asta cu "Nu-mi iau iPad 2 pt. ca astept iPad 3". La fel, cand se va lansa iPad 3 vor zice "Nu-mi iau iPad 3, ca astept iPad 4". Sunt genul de oameni care nu cumpara niciodata nimic...

---------- Post added 05-03-2011 at 12:12 AM ----------

Pana la urma, are tot 256MB RAM? Nu ca ar fi un capat de lume... dar totusi, i want more (mai mult pt. extra Cydia stuff decat pt. ce au nevoie aplicatiile, care merg bine merci si cu 128MB RAM).