Single post: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai

1. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    HoTSaucE: cele de la Dolce Gusto sunt manuale 100%. Si nu au nici pe departe sortimentele pe care le are Tassimo. In minus, nu au ceai (desi parca vazusem ca pe afara au scos si un ceai). Pretul e cam la fel (si au si modele mai mici) iar designul e mai haios. Din pacate gustul lasa mult de dorit... poate si datorita faptului ca iti dozezi tu manual fiecare portie. Pentru mine a fost un NU clar, pentru ca nu aveam chef sa stau langa aparat pana se incalzeste apa, sa trag de maneta, dupa care sa trag inapoi de maneta cand cred ca e gata. Iesi insa un pic mai ieftin la capsule (intre 1.35 - 1.5 RON / buc).

Pe langa faptul ca e manual, are un gust ciudat, nu exista varietate, de unde am luat eu espressorul la Dolce Gusto era conditie ca pentru fiecare cutie de capsule sa achizitionezi minim 3 cutii. Ceea ce e aberant (eu dorind sa testez din toate, ca dupa aceea sa ma decid ce imi cumpar "en-gros"). Mai mult, are un pic cam mic recipientul de apa (0.6 si 1.3L, fata de Tassimo cu 1.8 si 2.0L). Nu are coduri de bare si nici nu exista varianta cu filtrare de apa. In rest, e un Krups totusi... pacat de gust insa. Ah, si la ei laptele este praf... (si la propriu si la figurat)

Attached Images Attached Images dolce_gusto_krups_1.jpg dolce_gusto_krups_2.jpg dolce_gusto_krups_3.jpg dolce_gusto_krups_4.jpg dolce_gusto_krups_5.jpg