Quote Originally Posted by cyrax View Post
Cred ca se referea la engine-ul jocului...Sunetele rezultate din lovituri iti zguduie casa Gameplayul in mk vs dc nu este asa deep...combo-uri limitate.Nu are treaba mai deloc mkvsdc cu mk9 Controale: Front kick / Back Kick Front Punch/Back Punch Block , Tag , Throw...se pare ca o sa ma apuc sa-mi fac un custom stick pt. acest joc.
Ai fi surprins sa aflii ca are chiar destula treaba Din spusele celor de la MKast si din gameplay vids. Gameplayul este bazat heavy pe mkvsdc, si combourile sunt foarte similare. Normal ca este imbunatatit, si sistemul de hits cu front/back este un pic diferit dar juggles si combos sunt aproape la fel. I mean, scorp chiar are aproape ( 90%) acelasi combo ca in mkvsdc (postat mai sus). Aceleasi bounceuri, aceleasi teleports....Singura diferenta este ca au scos limitarea de spear after 2 hits. That's it. Se vad o gramada de similaritati si doar daca te uiti la videoul asta :

Nu cred ca alea sunt combouri limitate

In alta ordine de idei, Stance flip ala era si in MKvsDC intr-un fel, era square+triangle si caracterul facea un pas in spate. Era bun pt a cauza un whiff din partea adversarului.