Single post: Tigara electronica
-
10-03-2011 14:40 #3953 SP
Member

Originally Posted by
MonkY
Pentru simplul motiv ca LR-urile au o durata de viata mai mica, si sunt destinate in general celor care vor TH mult mai puternic. Daca atomizatoarele normale sunt acceptate de majoritatea, LR-urile sunt pt. fumatorii inraiti care vor TH maxim, volum de vapori maxim, etc. Din pacate... durata de viata e cateodata si mai putin de jumatate din cea a unui atomizator normal...
Da. Stiu asta. Chestia e ca eu fac parte dintre cei care prefera TH puternic. Oricum, azi mi-a venit atomizorul de EGO-T si sunt multumit de el. Imi da TH suficient, aburi la fel. La inceput, primele vreo 10-15 pufuri intrasem in panica. Nu-mi dadea TH mai deloc. Dup-aia si-a dat drumul si e ok. La aroma, inca astept sa treaca tenta aceea de lucru nou-nout. Nu e aroma de ars-incis, ci una usoara asa, ca de lucru nou, nu stiu cum sa explic prea bine. E fain sa constati ca nu mai stai sa tot picuri in cartus si in atomizor. Acum sper sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Nu de alta, dar e cam naspa sa ramai in pana si sa astepti pana iti vine prin curier(mai platesti si transport).
"ionutz72", super-tare atomizorul din filmulet.
Daca se pricepe cineva sa confectioneze astfel de atomizoare, sa m-anunte si pe mine ca m-ar interesa unul din acesta.