Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
15-03-2011 00:26 #11708 SP
Member

Originally Posted by
GreyhounD
Da domne', se discuta DOAR de piraterie pe acest forum. Esti in stare sa ne arati si noua cum si unde se discuta DOAR de piraterie? Sau doar ai niste frustrari pe care le refulezi aici, pentru ca de facut diferenta intre modare si piraterie nu prea stii s-o faci, DOAR daca...
lasa sarcasmul pt altcineva. Cand dispar topicurile lui Donely de si threadurile in care spuneti cum si ce sa faca lumea sa instaleze un CFW, atunci devi credibil.
Dar din pacate persoana care isi castiga banul din modarea consolei, e moderatori pe acest site..*BUMP*
Am un habar despre modare sau piraterie mai mare ca tine din moment ce eu modam console la o vreme. Nici nu incerca sa ma lecturezi in acest domeniu.
La naiba, imi modez consola de dragul de a nu juca online doar..daaa..nicidecum sa joc joace piratate.
imi modez PS3-ul doar pt homebrew-uri..nicidecum sa joc joace piratate.
ai incercat si tu sa faci pe inteligentu.
Cand apare un thread in care cineva spune: Vreau sa modez consola,este trimis direct la Donely, in loc ca acel thread sa fie sters. Si imi spui ca aici nu se vb de piraterie? Deschide-ti ochii.
CG devine o piata mai mult decat ceea ce trebuia sa fie initial...