Tot nu poti sa intelegi ce este o comparatie. Te-ai indragostit de cuvintele "nu poti compara". Pai uite, raspunsul la intreabarea care e mai bun dintre fotbal european si cel american o sa fie unul pur subiectiv, tu ti-ai exspus parerea ta cand ai spus ca nu se poate compara (ea fiind evident subiectiva) si atunci cand compari Killzone cu orice alt joc o sa ai un raspuns pur subiectiv.
Cand ti-am zis sa cauti in DEX cum se defineste o comparatie nu glumeam. Intelege ca "nu poti sa compari" e o prostie, poti sa compari orice, iar comparatie intre doua shootere pe threadul unui din acele shootere pe un forum dedicat jocurilor nu e nimic exagerat.
Pai si cand cineva compara jocu x cu y, trage concluzii subiective, propria lor parere. Insisti ca nu ai impus nimic, totusi spui ca nu se poate face o paralela, ca nu se pot compara. Ti-am zis ca poti compara orice (cauta definitia aia in DEX ...). Deci, parerea ta spune ca este gresit ca altcineva sa isi exprime parerea daca pentru cineve cel mai facil mod de a exprima propria parere este o comparatie.
Ti se pare aberant daca as compara campania din Killzone 3 cu un film? Deosebirile sunt evidente (film/joc, mult mai mari decat shooter realist si shooter arcade/SF) dar se aseamana pentru ca Killzone 3 are grafica atat de realista si sunt multe cutsceneuri incat iti da senzatia ca esti intr-un film SF. Presupun ca daca comparam asa nu te-ar fi deranjat deloc, atata timp cat nimeni nu critica jocul.
Ar trebui sa terminati cu politia fanboyasca pe threadul asta, fiecare are dreptul la opinie, e totusi o problema cand opinia ta sustine ca altcineva nu are dreptul la o opinie. Si mai mult decat atat discutam despre Killzone 3 pe threadul Killzone 3 si il comparam cu alte shootere.
Dupa aceeasi logica comparam Killzone 3 cu Battlecall: Bad Duty 7 si putem trage concluzii subiective care e mai bun.
As vrea sa terminam discutia asta, atata timp cat nu ai obrazul sa citesti ce este o comparatie si te certi cu mine nu are nici un rost sa imi argumentez ideile.
Si revenind la joc, as vrea sa implementeze o grenada fumigena. Mai ales in Warzone e teroare din cauza sniperilor, nu poti explora 70% din harta ca stau 3 in inviz cu tinta pe tine.

Reply With Quote