Single post: Killzone 3
-
15-03-2011 16:12 #1589 SP
Member
Departe de mine gandul da a fi fanboy si nu imi aduc aminte sa fi citit posturi pe threadul asta din care sa rezulte fanboysmul insa inversunarea ta intr-o cauza pierduta din start( te lupti cu "inamicul", mr Fanboy, numai ca el nu exista) da de gandit. Eu unul am fost printre primii care a laudat BC2 si sunt unul dintre putinii care adora MOH.
Insa daca tu nu vrei sa pricepi ca cel care compara jocurile pentru a da un verdict, si anume, care e mai bun dintre ele, luand in calcul lucruri care le diferentiaza esential,( cum am mai scris, fiecare dintre cele doua jocuri are gameplay, arhitectura hartilor, etc specifice si mult diferite prin care au atras milioane de fani) e fix problema ta.
In speranta ca te vor ajuta sa pricepi iti dau doua exemple: se iau 2 jocuri, FIFA si PES. Pot eu sa le examinez si in final sa il numesc pe unul dintre ele ca fiind mai bun? Sigur ca pot. Dar daca am FIFA si FIFA Street pot eu sa fac un paralelism intre ele ca sa il pot numi pe unul ca cel mai? Eu nu pot dar daca poti tu sa fi sanatos.
Promit ca e ultimul meu post pe subiectul aiuritor pe care l-am dezvoltat, din pacate pt mine, cot la cot cu tine, scuze colegilor de pe forum