Tocmai am jucat si eu demoul si ce pot spune... imi place! Eram putin sceptic in privinta jocului si imi era rica sa nu ma dezamageasca cum a facut-o R2, dar m-am inselat.
Ce am observat eu din demo:
-trebuie umblat neaparat la setarile de la lcd/monitor daca vreti sa scoateti o calitate cat mai buna
-are un sistem de fizica destul de bunicel
-voice-actingul mi s-a parut bun, inafara de scrememtele inamicilor care se vaita
-cam mult blur effect care nu va face prea bine la ochisori daca stati aproape de display, dar daca stati mai departe putin e ok
-iluminarea f buna mai ales cand tragi cu arma, insa hdr-ul de la soare poate fi uneori deranjant
-controlul foarte bun pentru un shooter, dar necesita o practica intensiva if you wanna' some skill
-recomand neparat sa il jucati cu DS3, pentru ca altfel pierdeti mult din feeling (va spun din experienta, ca io nu am si ii duc lipsa lol) Deci pentru jocul asta chiar se merita un DS3!
-apa se vede destul de bine, texturile sunt ok, efectele de fum foarte bune dar la foc ar mai fi mers lucrat putin (sa trageti in buteliile care le gasiti 1 glont sa vedeti cum pufaie si fac poc)
-sangele sa vede frumos, ramane intins calumea pe pereti si pe jos
-senzatie de war intensiva
-anti-aliasingul arata ok, e putin mascat de blur, dar se prezinta bine si nu veti vedea jaggies prea mari nici la umbre, unde se observa de obicei
Per total am ramas cu o impresie buna din demo si pot zice ca a intrecut clar orice FPS din cele incercate de mine pe console. As putea indrazni sa spun ca mi-as dori chiar un suport de K&M pentru joculetul asta! Cu ocazia asta ii dau un 8.5 asa la prima vedere, pentru ca totusi are o senzatie de "kitch"