so am jucat demo-ul de 3 ori si am scos 9 minute si 27 de secunde ,in fine jocul este exceptional ,grafica e de nota 10,sunetul nu se compara cu dead space dar e destul de bun iar storyul mi se pare fascinant,l-a inceput chiar cand am aterziat pe plaja aia am mers si am pus gama pe maxim ca se vedea inchis rau de tot ,in fine AI este cel mai bun cred ca dintre toate jocurile aparute deocamdata,daca il vezi pe unu cum trage in altcineva si tu il ai in tinta daca te-a vazut nu va sta pe loc ci se va ascunde si sa nu vorbim de flancare daca stai pe loc si tot tragi in ei te flancheaza ,mi-am dat si seama ca nu poti face Rambo pe ei , am incercat de multe ori si am sfarsit murind.E de ajuns un hellghast sa te omoare daca incerci sa ii dai un mele sau un cutit.Si grenazile sunt bestiale ,mai ales cand o arunci ai niste puncte galbene care cresc si e interesant,pistolul e si el la fel de folositor,ai putea termina o misiune folosind doar pistolu.Arma principala este bestiala ,designul este fenomal,iar acuratetea ei e impecabila,dar totusi ca sa poti sa omori pe cineva trebuie sa ai unpic de skill macar si eu tot raman fara gloante la arma principala care o primesti la inceputul misiuni in ultimu stagiu cand tipu ala Garza ca nici nu stiu trebuie sa dezactiveze computere vind hellghast de pe acoperis si acolo raman fara gloante si imi schimb arma cu ceea de la Hellghan,in fine am observat si rocket launcher ce misto e mai ales cand distrugi podu si daca ai un DS3 in mana cand explodeaza asa fain se simt vibratiile si mai ales cand tragi cu arma principala la fiecare glont sunt vibratii.Killzone 2 va fii cel mai bun FPS al anului 2009 garantez si garantez ca va fii si Best Looking Game