Cu Q si E (si foarte rar si W) le fac si eu, imi ia cam 15-20 de secunde pe hit, mai putin nu prea se poate decat daca apas orbeste si nu astept sa se incarce fiecare pagina. Am observat ca e relativ sigur daca compari doar pozele produselor, asa merge mai repede si rar gresesc. Pana acum nu mi-am luat reject sau block de la ei...

In sfarsit, sunt frant de oboseala, azi noapte eram treaz cand au bagat Product Listings si am zis sa fac si eu cateva ca stiam ca nu dureaza prea mult pana se termina. Surpriza a fost ca au bagat HIT-uri in nestire, cateva ore bune, efectiv nu se mai terminau. Am reusit sa fac vreo 50 USD pana sa imi blocheze contul pt neintroducerea SSN-ului (imi apare acea atentionare cu rosu si nu mai pot face HIT-uri). Ma oftic ca fix atunci s-au gasit sa-mi blocheze contul, nu puteau sa astepte si ei pana ce terminam runda de la Product Listings. E bine macar ca am putut sa imi tranfer banii in Gift card. Urmeaza sa imi fac un nou cont, de data asta de RO, vreau sa strang mai mult de ~600 USD.