Single post: Road to BATTLEKON 2011
-
Member
Copy/Paste de pe forumul BK:
Stim si noi marea majoritate a neajunsurilor, si vom lucra pentru a face evenimentul mai bun de fiecare data, din toate punctele de vedere. Have faith in us!
Ok, acum ceva comentarii.
In primul rand shoutouts celor din 100 Crossroads pentru spatiul oferit, super ok de altfel. Shoutouts to Reactive, Ruxi, Ender, Cobra si toti cei ce ne-au ajutat cum au putut, we really appreciate it guys! Cele doua zile au fost obositoare pentru mine ca organizator, taking care of business, mai si participand la 3 dintre campionate... but in the end, totally worth it. Singurul campionat la care nu m-am inscris a fost SSF4, singurul la care stiam ca am zero-barat sanse de castig, asa ca am hotarat sa keep my 5lei, sa beau o bere si in rest doar sa stau pe tusa si sa arbitrez
. Felicitari lui fantomel, Poke, Alecs, Ded, duncan si restul jucatorilor, meciuri frumoase si victorii pe merit all around. La Soul Calibur 4 m-am inscris desi eram out've my game urat de tot (damn you Tekken/MvC3/Mk9 demo), insa I gave it my best si am ajuns pe locul 3. Felicitari lui Nihi si mai ales lui Iulian care a reusit sa vina din Losers bracket and take it home! Damn fine Ivy/Sieg play.
A doua zi lafel, multa treaba, insa si mult mult hype pentru mine, mai exact pentru campionatul 3v3 de Tekken 6, my own personal Main Event. Campionatul a fost de test mai mult, pentru sistemul 3v3, si a iesit, zic eu, foarte bine. Nu au fost multe echipe, insa au participat jucatori buni si competitia a fost nebuna (past the first match... hehe, am picat cu Pussycats din prima
omg cat ghinion pe ele). Shoutouts to Rze, Radu_Robert, Mata-san (care ducea saracul intreaga echipa in spate, ah fetele astea, si a rezistat ca un spartan, GG), Ded and everybody else, va stiti voi; dar locul I a fost al nostru! Team B.O.H.I.C.A. cleaned house ramanand neinvinsa pe tot parcursul campiontului. Bravo mai ales echipei "Cătălina după pradă" formata din Kyo, Just Dan si Andemon care au venit din Losers eliminand doua echipe favorite and doing their best in the Grand Finals luand locul II; srsly guys GG. Dupa Tekken a mai fost un singur hop, Main Event-ul propriu zis de Marvel vs Capcom 3. M-am bagat de fun, imi place jocul foarte mult pentru felul cum e, ballz to the wallz insane, pentru personajele epice *cough* Mike Haggar *cough*, combo-uri uriase si toate cele desi nu prea stau sa-l joc asa cum ar trebui. Played to the best of my ability clasandu-ma pe locul II dupa niste meciuri epice (zic eu) cu smileymike101, Poke, Nihi si Alecs (twice)... and yes, chiar si cu Mike
(bet you don't want any pound cake now, huh?).
Felicitari tuturor pentru participare, prestatie si pentru niste momente epice/hilare that will go down in Battlekon history!
Next stop, Otaku Fest!