Quote Originally Posted by blondutzu View Post
ma gandeam sa trec si eu pe tigari electronice in speranta ca in timp voi reduce nivelul de nicotina si ma voi lasa complet de ele. De aproximativ 6 ore tot incerc sa ma informez pe diverse site-uri/forumuri in legatura cu aceste eT insa parerile sunt atat de impartite incat sunt complet in ceata in privinta a ce model sa achiztionez.

Fumez cam un pachet de tigari pe zi, Kent 4. Daca m-ati putea ajuta putin cu ce model sa achizitionez + eLiquid + alte consumabile care imi sunt necesare (pentru o luna de zile) v-as ramane recunoscator.

Eu ma gandeam la un Kit Joye Ego-t (are 2 atomizere) + un refill 30ml Dekang PG tarie medie + niste cartuse goale
V-as ruga deasemenea sa imi recomandati si un site de unde le pot achizitiona intrucat am citit ca sunt o gramada de produse de calitate foarte slaba (imitatii) pe piata si mi-e sa nu dau banii degeaba pe ele.
Iti pot recomanda kit-ul de EGO-T (cu 2 tigari complete), sa-l comanzi aici Pachete pornire, kit-uri . Eu am mai luat de la ei produse si au fost ok. Sunt originale (de la Joye). Acum au redus si preturile. Si dupa ce iti iei kit-ul de EGO-T, eu zic sa-ti iei si vreo 2 giantomizere de la ionutz72. Au rezervorul triplu fata de EGO-T. Si daca ai fumat Kent4, te sfatuiesc pentru inceput sa incerci cu lichid nivel high, iar pe parcurs, daca ti se pare totusi prea tare, treci la nivel mediu.