Single post: Ultimul joc devorat
-
02-04-2011 14:35 #2545 SP
Senior Member
Dragon Age 2 just epic
+gameplay superb, o imbinare perfecta de actiune si tactica, best mage gameplay i have ever had.
+addictive/+ great quests, am jucat timp de trei zile ca un "prost" am facut aproape toate side quest-urile lucru care se intampla foarte rar dar sau integrau foarte bine in poveste.
+desi dialogul nu are asa un mare impact asupra povesti ca in DA: O a fost superb realizat.
+povestea epica.
+Art style, cu exceptia la dalish character/armor/weapon/city design is awesome.
-Dalish elves arata ca niste extraterestri... capul urias, trupuri mici si urati...
-character creation este inferior celui din DA: O mi-a luat ceva pana am facut un caracter acceptabil (feminin)...
-enemy spawn from all over the place, imi place idea de ambuscada ici colo, dar se intampla prea des in jocul acesta... imi placea mai mult ca in DA: O unde stiai la ce sa te astepti si te pregateai ca atare...
-spre deosebire de DA: O aici nu as putea spune ca simti cum iti devine eroul mai puternic in gameplay... in DA: O o simteai si tot reusea sa fie o provocare... dar aici nu prea.
Desi par cam multe minus-uri acesta cred ca a fost printre cele mai bune jocuri ce le-am jucat pe PC, ocupand primul loc cu Gothic... abia astept DLC-urile si DA 3 XD.