Single post: SpamBox XL :>
-
03-04-2011 22:23 #7966 SP
Senior Member

Originally Posted by
tray
cine stie ce clauze de organizare are in contract daca sala polivalenta e prea mica, tot asa facea pe victima ca el isi doreste sa difuseze meciul tvr 1, la meciul trecut tvr 1 au oferit 100.000$ pe criza asta, iar organizatorii au respins cererea pt 3-4 zeci de mii in plus, daca chiar ii parea asa rau trebuia sa scoata din buzunar diferenta, in fine mie mi se pare prefacut, este doar parerea mea
Dimpotriva mi se pare unul din putini romani care merita respect, modest, bine crescut si priceput in cea ce face, cat despre costuri, unu la mana, bine ca au bani pentru toate prostiile de meciuri in care de abea mai facem fata (Luxemburg de exemplu, nu-l prea plac eu pe Mutu dar talent are, de nu era el poate luam bataie... mai bine ii spunea meciului Mutu-Luxemburg la cat de slabi erau restul...), dar pentru un meci de box ei nu au bani, doi la mana exista o anumita birocratie si in astfel de meciuri nu el este seful, nu poate decide cine plateste si cine nu... ca isi poate exprima anumite dorinte cum ar fi locatia asta este partea a doua.... Dar ultima oara cand a incercat a fost tras pe sfoara de dragi nostri reprezentanti... daca tin bine minte...