Single post: Need for Speed: Shift 2
-
Senior Member
Il joc de vreo 30 de minute si nu pot sa zic decat ca sunt tare multumit de joc
E primul joc in care mi-e mai comod de jucat din cockpit decat 3rd person. Cu headcamul m-am obisnuit in primele minute si mi se pare foarte ok la modul cum se orienteaza in curbe.
Drifturile par sa fie reparate, numai ca inca nu am masina potrivita pentru drift, sa pot testa cum trebuie. Headcamul mi se pare ca ajuta mult si la genul asta de curse. Revin dupa ce mai fac ceva curse.
Cred ca cel mai important, au eliminat lucrul care ma incurca cel mai tare la Shift 1 - masinile derapau tot timpul, le fugea fundu chiar si la cea mai usoara virare. Acum masinile parca se lipesc mai bine de drum, au masa, inertie.
---------- Post added 04-04-2011 at 03:55 PM ----------
Pe partea de interfata grafica si meniuri, in continuare developerul nu are nici o treaba. La un joc cu masini, unde tot timpul trebuie sa compari date, upgrade-uri etc., am interfata bazata doar pe texte? Li s-a urcat la cap interfata "slick" si au uitat de uzabilitate.
---------- Post added 05-04-2011 at 12:52 AM ----------
Am apucat sa fac si cateva curse de drift si e mult muuult imbunatatit fata de Shift 1. Autologul isi face si el treaba, te cam pune la treaba, mai ales cand vezi ca te despart cateva puncte de cel din lista, de deasupra ta