Un singur loc mai este liber in campionat. Primul venit, primul servit!!!

La depunerea facuta de rokococo am fost taxat cu 3 lei comision si doar 27 de lei au intrat in cont). Este singurul la care am patit asta. La sfarsitul campionatului, dc nu vor fi probleme cu el ii voi rambursa tot 27 de lei.

Cei care ati participat editia trecuta trebuie doar sa confirmati participarea, restul trebuie sa-mi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si nr de telefon. Cei care nu au mai participat pana acum sau au facut-o dar cu probleme vor primi inapoi un PM privind detaliile depunerii garantiei (sau taxei dupa caz) de 30 de lei.

Regulamentul competitiei il aveti pe http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . Pt orice alte detalii ma puteti contacta pe mess: bianco_rossi88.

Componenta celor 2 ligi va fi stabilita in functie de numarul jucatorilor participanti.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: agentu407, alex1986sho, asteptau, cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, gvingi76, HoriaHG, maghear, micul_, MVP-ANY, ossaur, Razvan, Roberte, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (25 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): donbacau (1 jucatori).