Quote Originally Posted by Atrium View Post
Pe mine unul a cam inceput sa ma streseze MP-ul, si mai exact cei ce il alcatuiesc. Cel putin in Warzone trebuie sa ai mare noroc sa pici cu ceva coechipieri care sa stie ce au de facut si care si pot indeplini cate un obiectiv din cand in cand. Si in seara asta am reusit sa ma enervez bine, toti tembelii stateau ca sniperi in baza, NIMIC altceva. Alergam de nebun pe acolo singur, am si pierdut meciul si pe de-asupra am avut si K/D de 23/31. Cred ca meciurile in clan sunt solutia, altfel zbor jocul asta una doua...
Cu parere de rau,fie ca unii vor sau nu sa recunoasca,Warzone-ul din K3 s-a cam dus pe apa sambetei.
Si nu cei ce il joaca l-au stricat ci cei care l-au creat fiindca daca nu faceau clasa de sniper asa de overpowerd lumea nu ar fi jucat cu ea si s-ar fi jucat mult mai mult la obiective in loc sa se campeze in halul in care este acum.Si in K2 exista clasa de sniper dar era asa de insignificanta incat n-o baga nimeni in seama.Era asaultul care era overpowerd in 2 dar aveai posibilitatea sa cauti servere cu diferite restrictii pt asault,pe cand in asta....
Pt mine n-a ramas decat Operation sa mai joc si ala intru numai daca am squad cu care sa joc...nici nu cred ca o sa-mi iau hartile astea 2 noi fiindca nu au operation mode nicicare