Quote Originally Posted by Aquashark View Post
acum ca mi-am revenit cu niste Super Street Fighter 4 pe PNS (detox! ), postez si niste impresii mai ample:
- locatia (Diverta - Mall Plaza) a fost foarte buna, spatiu suficient, canapele, masute, saci pe jos, scaune la standurile de joc, puteam sa dam o fuga prin mall sa ne luam ceva de baut sau mancare

- tot ce a tinut de organizatori a fost foarte ok: layout-ul cu banere MK, sistemul audio de announcer, s-a inceput la timp si meciurile s-au desfasurat repede, premiile sunt serioase, coverage cu interviuri pe site. per total: great work!! si sper sa se mai ocupe/colaboreze si pe viitor de comunitatea de fighting games cu MK9 sau alte jocuri

- formatul turneului (single elimination, gamepad only) mi s-a parut cam "random" in rezultate (pe langa faptul ca jocul e nou in sine). multi jucatori buni au fost eliminati din primul meci fara o sansa sa revina dintr-un eventual losers brackets, dar astea au fost directivele trasate de mai sus (de Warner, Sony)

- vad ca am fost eliminat de baiatul care a iesit pe 4, not bad. am jucat cu el in a doua runda si am castigat primul meci, dupa care m-am pierdut cu firea si am inceput sa joc pe pilot automat cu obiceiuri din SF4 (tech throw etc.) nu mai pun la socoteala ca a trebuit sa joc pe pad

pe viitor sper ca formatul sa fie cel standard: BYOC (bring your own controller) si double elimination.

---------- Post added 09-04-2011 at 11:24 PM ----------

inca ceva: sper ca a inregistrat cineva meciurile din top4.. poate le si posteaza pe-aici eventual
+1. Eu mi-am adus controllerul si cablu, dar nu s-a putut ... Tu te-ai pierdut cu firea?? Eu am avut un atatc de panica in timpul meciului (da, sunt sub tratatment) si de abia in meciul 2 mi-am dat seama ca era ceva neinregula cu coltrols, desi am dat defaults... In fine, era prea tarziu. Asadar, **** happens
Poate data viitoare va fi mai bine. Per total a fost fun. Cu aceasta ocazie tin sa-i felicitit pe castigatori si nu numai, cat si pe organizatori(sunt de treaba). Poate ne vedem la viitoarele editii. SS bafta in Englad! Cheers