Killzone 3

Am cumparat editia Helghast si nu regret, dar jocul mi s-a parut mai slab fata de Killzone 2. E acelasi engine grafic, unele chestii sunt un pic mai bine "desenate", insa multe chestii mi s-au parut nefinisate - o multime de texturi foarte sterse, nealiniate corect, etc. Ba chiar are si bug-uri destul de suparatoare (in cateva nivele ma apropiam de un zid si vedeam prin zid harta). Nivelul cu jungla e oribil, plantele si iarba arata de toata jena.

Totusi atmosfera e buna, povestea e un pic mai complexa (ar merge numai bine un film dupa joc). Mi-a placut ca pe easy e mai usor ca si Killzone 2, n-am avut probleme majore, iar sfarsitul a fost chiar usor, l-am trecut din prima (in ultimele 20 de minute ale jocului n-am murit deloc).

Singurul plus mare al jocului e reprezentat de "melee" - sunt super faine si amuzante, daca ar fi fost un pic mai diverse ar fi fost foarte bine. E bine si "taie-i gatu", "scoate-i ochii", dar dupa ce am jucat Bulletstorm e greu sa fiu impresionat doar de atat Mi-a placut si ca uneori te resusciteaza aliatii, chiar ajuta chestia asta si e si fun sa vezi cum baga "fulgerul" in tine si te ridici.

Pe total e un joc bun, i-as da nota 8. Dar Killzone 2 l-as nota cu 9.5 (daca ar fi un pic mai usor pe easy si ar fi avut o poveste mai interesanta ar fi fost un joc perfect).

Quote Originally Posted by Razviii View Post
Cum adica nu poti sari?
Damn...vina mea. E vorba de Bulletstorm si nu Borderlands, am scris gresit titul jocului. Mii se scuze. Speram sa se intelegeam din mini-review ca e Bulletsorm.