Single post: Mortal Kombat
-
13-04-2011 12:36 #1030 SP
Member

Originally Posted by
lilmonkey
scuze de off-topic.
la NFS, am avut jocul versiunea de Europa, am activat online-pass-ul pe un cont de UK si apoi am jucat jocul (offline si online) exclusiv pe un cont de US.
Sincer, nu cred ca se va merge pe principiul - ai activat un cont, doar pe acela joci, ci pe principiul ai activat un cont de pe consola, joci cu orice cont de pe consola respectiva (atata timp cat contul activat ramane pe consola).
N-am incercat ce-i drept dupa activare sa-l joc de pe alt cont insa stiu sigur ca avand jocul zona 3 am putut sa-l activez doar pe un cont de asia, altfel nu mergea.
Vom trai si vom vedea.
Referitor la ce zice SwingShot - teoretic daca se strica PS3-ul poti folosi contul pe alta consola atata vreme cat iti stii adresa de mail si pass-ul. Ma gandesc ca daca ai activat un pass pe un cont ramane memorat in acel cont chiar daca il folosesti pe alta consola. E de investigat aici... Si probabil poti chiar sa creezi un profil cu contul tau la un prieten pe alta consola si sa va puteti juca online pt ca pass-ul e activat pe contul tau (atata vreme cat profil-ul respectiv nu se sterge de pe acea consola). Asa ma gandesc ca ar trebui sa mearga treaba 
Apropo, Swing, cand pleci in UK?
Te-ai mai antrenat, ii decimezi si acolo?