Single post: Tigara electronica
-
16-04-2011 19:31 #4098 SP
Member

Originally Posted by
CRI_S
De ieri am intrat in posesia tigarii ego-t.
Am pufait cateva ora dupa care am simtit un gust intepator.
Acelasi lucru l-am patit si la tigara mea cea veche dura-c.
A mai patit cineva asa ceva?
Exista vreun remediu?
E atomizorul de vina? Are un miros intepator.

Probabil ca d-aia te-ai lasat si de "dura-c". Atunci cand iti vine gust iute intepator pe gat, nu e de vina tigara si nici atomizorul. Pur si simplu, ori s-a terminat lichidul din cartus, ori s-a uscat filamentul atomizorului. Verifici mai intai cartusul. Vezi daca iti ia aprox. acelasi numar de picaturi ca la incarcarea anterioara. Daca nu, lasa-l cu cate iti primeste si pune si direct in atomizor 2 picaturi. Ca regula generala: la fiecare reincarcare de cartus sau schimbare de cartus, pune si in atomizor 2 picaturi.
Un alt sfat util: e bine sa-ti incarci mai multe cartuse inainte de a pleca de acasa; atunci cand le incarci, scoate buretelul (vatelina) din cartus, pune picaturile in el (nu pana in buza cartusului) si dup-aceea baga la loc buretelul (vatelina) usurel ca sa isi lichid in el (in felul acesta iese si aerul bine din el) si mai pui o picatura peste buretel in final; in fiecare seara, mai fa si urmatoarea operatiune- iei fiecare cartus in parte si sufli in el pe sus intr-un servetel (o sa observi cum va iesi un lichid din el pe partile laterale-canalele de aer) si le stergi, bineinteles. O data la 2-3 zile sufla bine atomizorul intr-un servetel, sa iasa resturile de lichid si apoi amorseaza-l cu vreo 4 picaturi noi de lichid inainte de a-i pune cartusul.
Par ca ar fi o gramada de chestii de facut, dar nu-i chiar asa. Cand te vei obisnui, va fi o simpla rutina sa faci aceste operatiuni.
Spor la aburit !