Single post: Tigara electronica
-
17-04-2011 11:45 #4105 SP
Member

Originally Posted by
vladtheodor
De ce nu sufli in el !?
Alte intrebari: Ce baterii gen 280 mAh sau mai mica/mare, care arata ca tigarile normale imi puteti recomanda - sa aibe protectie impotriva scurgerilor (lichidului in baterie)... As dori o alternativa la eGo sau la 510-le classice. Si sa-i pot pune clearomizor neaparat !!!

Se poate pune pe o baterie ego-t si un clearomizor cu con de protectie !? Se potrivesc la insurubare ?
Ce diferente sint intre un atomizor Joye510 si altul Joye510-T ? Grosimea e aceasi ? Se poate folosi conul de protectie la ambele !?
Clearomizer-ul merge si pe baterie de ego si poti infileta conul de protectie peste clearomizer. Tipul asta de ego am eu. Cu atty de 510 si con de protectie.
Diferenta intre atty clasic de 510 si atty-tank510 este ca cel tank are inauntru un stutz(ac), cum are si atty ego-tank(acul acela intra direct prin orificiul cartusului tank si isi ia lichid pe canal, pe care il directioneaza spre filament). E pe principiul ego-t, doar ca acum acest principiu l-au extins si pentru tigarile 510.
Cele 2 atty au acelasi diametru, deci se potrivesc si pe bateriile ego si se poate infileta conul peste el. Atty-t510 e doar putin mai lung(2mm).
Dar poti incerca si alta varianta: iti iei doar cartuse tank pentru 510, le pui un buretel(vatelina) acolo la capacel(daca nu se potriveste in atty cu capacelul pus, scoti capacelul) si ti-ai facut astfel cartus tank pentru 510.