Single post: SpamBox XL :>
-
18-04-2011 16:52 #8696 SP
Admin

Originally Posted by
Graft
Guys, nu prea mă bag de obicei ca musca, dar tray are dreptate, sarpe și-a editat ulterior postul.
Pai in cazul asta... sa va raspunde Donely. Eu nu pot sa-i apar pe toti. I-am dat infractiune lui sarpe pt. discutii legate de piraterie (desi omul nu a spus exact ce a jucat). Fiind la prima infractiune, a fost warning. Mai departe, ma depaseste. Intrebati-l pe Donely ce si cum. Sau pe tray ce altceva mai doreste pe langa infractiune... 
P.S. Referitor la editare... eu inteleg ca unii pe-aici nu au ce face si trag screenshot-uri la orice, insa eu nu pot sa iau in calcul ca admin/moderator decat postul in forma sa finala... Mie imi este imposibil sa urmaresc fiecare post in momentul in care apare pe forum. Si chiar si asa, daca un om isi rectifica postul, nu am sa-l sanctionez pentru ceva ce a reparat deja. Bine, nu e cazul aici, ca Donely n-avea nicio vina ca a postat sarpe ce-a postat... dar ma refer in general. Daca de exp. Graft scrie o prostie (din greseala sau nu) de care isi da seama imediat si o repara... eu ce sa-i fac, sa-i dau ban pentru ceva ce nu mai exista (decat poate in screenshotul cuiva)? A se tine cont de faptul ca forumul nu pastreaza forma initiala a unui post, deci nu am cum sa verific daca nu cumva vorbim de un Photoshop sau de postul real. Eu nu pot (de fapt sunt obligat) sa ma iau decat dupa ceea ce vad Live pe forum.
MonkY - out!