In primul rand foarte aiurea ce povesteste Swing de cele petrecute in UK la turneu. Mi se pare o tiganeala obosita. Insa a fost o experienta si asta si stii cum se zice: "What doesn't kill you makes you stronger." Deci tind sa cred ca pe viitor vei avea alte asteptari.
In alta ordine de idei, nu am mai rezistat si aseara am avut ocazia sa joc varianta full pe un Xbox la un amic.
Ca prime impresii, in afara de WOW, this is so FKING AWESOME!!!! SPOILER ALERT! Pentru cei ce nu vor sa vada sa nu apese mai jos!
jocul arata SUPERB, atat detaliile caracterelor, efectelor, fatalitatilor, etc cat si cele din arene
jocul e balansat vizibil fata de demo: combo-urile fac mai putin damage, unele x-rays scad mai mult, altele mai putin
cateva caractere care mi s-au parut foarte accesibile si de-a dreptul foarte tari ca realizare si gameplay: Ermac, Kabal, Kung Lao, Baraka, Sindel, Nightwolf
dificultatea crescuta vizibil la AI-ul pe ladder. Am jucat pe medium si este un challenge dupa primele meciuri
bosses: Shang Tsung - ca sa lamurim treaba cu morphing-ul, intr-adevar Minimize avea dreptate. Doar ca boss Tsung se poate morphui in mai multe caractere decat adversarul. Damage crescut pentru el si scazut pentru tine. Destul de challenging. Daca joci cu Tsung te poti morphui decat in adversar. Printre putinele input-uri de 3 directional buttons pentru morph... Kintaro - Arata cam ciudat fata de cum eram obisnuit cu el, e mai mult pe partea de felina. Damage mare. Are multe lovituri cu armura, dai in el, ii face damage insa iti va da punish ce cele mai multe ori. Are momente de vulnerabilitate. Mai slab ca challenge decat Tsung as zice. Not playable! Shao Khan - Pff, fking OP. Lovituri exagerat de puternice. De langa el nu ai nicio sansa, majoritatea unblockable. Multiple projectiles, un hammer throw care trebuie evitat (sarit peste). Altfel unblock-able, dmg f mare si stun momentan. X-rayul lui face cam 80% DMG (unblockable dar medium range). Fatalitate EPICA! Are f multe taunts care pot fi si enervante si fun uneori, momente in care este vulnerabil
jucand pe ladder strangi puncte din meciuri (cele mai multe facand finishing moves). Cu punctele mergi in Krypt si unlockuiesti, pur random, diverse bonus materials (art work, poze, melodii din sound track si DA, celelalte fatalitati ale personajelor; am inteles ca se inlockuiesc si inputs la tag specials, combos, etc)
ceea ce am observat insa este ca daca stii input-ul la a doua fatalitate, stage, etc si o faci merge! fara ca ele sa fie unlockuite in Krypt
majoritatea fatalitatilor sunt de-a dreptul EPICE, nu am vazut babalities...
Ar mai fi de zis dar si asa sunt multe spoilers. Overall, sunt foarte placut impresionat de ce-am vazut pana acum (mai putin de Shao Khan ). Abia astept jocul, dar pe PS3 (urasc d-pad-ul de pe controller-ul de xbox din tot sufletul...). Daca netcode-ul va fi facut bine va fi cel mai tare MK ever made for sure