Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
20-04-2011 14:47 #6339 SP
Member
Ce nu inteleg eu , daca tot se stia mai din timp de delay-ul cu Kollector's Edition (ca nu ieri ati aflat de "intarzieri la productie pentru editiile de colectie " ) de ce nu ati anuntat si voi innainte sa sune fetele pt jocul normal .
Vroaim sa profit de mini-vacanta asta de paste sa joc MK cu familia , cu prietenii . Ieri sau luni cand am fost sunat pt editia normala am zis ca astept editia de colectie ( " o sa va sunam maine poimaine pt kollector's "). Acum daca nu vreau sa mai astept inca o saptamana si vreau sa-l iau p'ala normal mi-am pierdut pretul de la pre-order
. Este destul de frustranta situatia asta .
Anul asta toate pre-comenzile mele au avut intarzieri , unele chiar f mari .Degeaba mai fac pre-comanda daca unele jocuri ajung la voi cand in alta parte deja suunt la reducere .
Acum o sa-mi sara lumea-n cap ca :" ba , daca nu-ti convine cumpara din alta parte !! " Pai asa am si facut pana acum dar de data asta ma bazam pe gameshop pt mini-vacanta asta , iar daca stiam ca intarzie 1 saptamana Kollector's-ul imi luam editia normala si gata .
Apreciez in continuare efortul lui Razvan si al unora de la gameshop (sincer ) dar parca in ultima vreme ii saboteaza partenerii lor si nu ma refer aici la MK . Am observat intarzieri mari la jocuri EA Games cu care in trecut au colaborat f bine ( ex. Dead Space 2 )
Cat scriam mesajul am fost sunat si am facut si confirmarea pt Kollector's .
Daca se poate cum a zis LucKos....chiar daca depozitul nu e in Bucuresti (sper sa nu ma insel ).
Bafta
LE : si ca sa nu mor prost , SOCOM 4 pe cat ajunge la voi ?