Ce nu inteleg eu , daca tot se stia mai din timp de delay-ul cu Kollector's Edition (ca nu ieri ati aflat de "intarzieri la productie pentru editiile de colectie " ) de ce nu ati anuntat si voi innainte sa sune fetele pt jocul normal .
Vroaim sa profit de mini-vacanta asta de paste sa joc MK cu familia , cu prietenii . Ieri sau luni cand am fost sunat pt editia normala am zis ca astept editia de colectie ( " o sa va sunam maine poimaine pt kollector's "). Acum daca nu vreau sa mai astept inca o saptamana si vreau sa-l iau p'ala normal mi-am pierdut pretul de la pre-order . Este destul de frustranta situatia asta .
Anul asta toate pre-comenzile mele au avut intarzieri , unele chiar f mari .Degeaba mai fac pre-comanda daca unele jocuri ajung la voi cand in alta parte deja suunt la reducere .
Acum o sa-mi sara lumea-n cap ca :" ba , daca nu-ti convine cumpara din alta parte !! " Pai asa am si facut pana acum dar de data asta ma bazam pe gameshop pt mini-vacanta asta , iar daca stiam ca intarzie 1 saptamana Kollector's-ul imi luam editia normala si gata .
Apreciez in continuare efortul lui Razvan si al unora de la gameshop (sincer ) dar parca in ultima vreme ii saboteaza partenerii lor si nu ma refer aici la MK . Am observat intarzieri mari la jocuri EA Games cu care in trecut au colaborat f bine ( ex. Dead Space 2 )

Cat scriam mesajul am fost sunat si am facut si confirmarea pt Kollector's .
Daca se poate cum a zis LucKos....chiar daca depozitul nu e in Bucuresti (sper sa nu ma insel ).

Bafta

LE : si ca sa nu mor prost , SOCOM 4 pe cat ajunge la voi ?