Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
26-04-2011 03:05 #12403 SP
Member
Meh, ambele servicii au picat si ambele au avut maintenance. Nu cred ca intarzierele in a restabili sistemul PSN sunt fara motiv, si sunt zeci de motive care toate urmeaza o logica buna pentru care PSNul nu este inca online, toate sunt doar speculatii totusi.
Iar Maverick, eu cred ca tu esti atat de suparat doar pentru ca iti e dor de noi, prietenii tai de pe PSN. Asa ca, mai bine te pui si scoti niste trofee, ca atunci cand PSNul revine, MSK o sa comenteze in BF:BC2 "maveric bai baietii bai, tu ai platin la gran turismo mai? shi ai facut acolo in curba aia periculoasa mai? tari shmechir iesti tu mai".
Avand in vedere la ce a ajuns discutia o sa imi spun si eu parerea: sistemul Live e mai bun ca PSNul si isi merita toti banii. Punctul forte al Liveului pentru mine este Party Chatul, sper totusi ca atunci cand o sa revina PSNul o sa avem si noi functia asta. Pana la urma am ales PSNul stiind ca Liveul este mai bun, motivele pentru asta sunt strans legate cu cele pentru care am ales o consola fata de un PC, e mai sexy si e mai comod.
L.E: ""Da munitii mai!"
L.L.E: Iar referitor la filmuletele de mai sus, chiar as dori ca Sony sa refaca PSNul "ground up". As dori asta chiar daca as avea Battlefield 3ul in PS3 si Thrustmasterul pe masa. Experienta online pentru mine este definita de consola, nu de serivicul de online. Imi doresc totusi un sistem mai bun, asa ca Sony .. ghif us sexy PSN, and call it PlayStationLive
Visul meu ar fi sa joc un BF3 in timp ce ascult un Johnny Cash fara sa fiu radiat de laptop si TV