Quote Originally Posted by LucKos View Post
1. Bai viezure tie ti se pare normal sa dai comanda de un pepene si sa primesti un mar?
2. Logica ta ma depaseste din moment ce le dai dreptate celor de la gameshop spunand "de unde sa stie gameshop?" ! Pai tie ti s-ar parea normal, dc. ai avrea vreodata vreun butiq, sa pui la un televizor cu tub eticheta si pret de LCD si sa-i spui la client ca nu stii ce e inauntru ca e in cutie?!? Daca aveam chef de surprize imi luam un ou kinder.
3. Optiunea cu asteptatul este exclusa, pentru ca eu cand am dat precomanda pretul era de 290 RON, ieri era 370 precomanda si acum nu mai apare deloc la precomanda!!!
4. Oi vrea tu sa fi PR la gameshop, dar mai ai un pic de studiat!

Chiar Razvane, vad ca nu mai e la precoamnda deloc. Il mai primim sau nu?!? Un indiciu ar fi postul lui Mavone de mai sus...
Deci. In descriere este mentionata cutia metalica. Asta e ce stie toata lumea. Dar nimeni n-o sa-ti garanteze ca asa e, poate aia de la mk au pus cartofi inauntru. Eu ca magazin nu-mi dau cu parerea, daca nu e cutie metalica de ce sa cada vina pe mine? Eu iti prezint ce stiu ca este in cutie, mai mult nu.
Nu vreau sa fiu pr la gameshop lol, dar mi se pare logic ce spun.