Silent Hill: Homecoming@X360 (NTSC) - 1k/1k

+ story-line (da, respectă niște chestii importante din celelalte serii)
+ atmosferă (muzică, efecte speciale, etc)
+ secrets/unlockables (multiple endings, multiple costumes, different choices, easter eggs, etc)
+ blood and gore (nu chiar așa de mult blood ca �n celelalte...dar acolo unde trebuie există)
+ References (aici nu scriu nimic, pentru a nu face spoiler - dar sunt...și sunt peste 100)
+ Creatures from the game (I love them all - <3 Asphyxia)
+ other stuff...

- dificultatea (e super ușor...păi e posibil așa ceva? - comparat cu Silent Hill 2 pe o scară de la 1 la 10...Silent Hill 5...cu greu primește 3).
- cam liniar...(păi se poate?)
- Pyramid Head = Bogeyman (cum?... - păi se poate așa ceva?)
- probabil �ncă 2-3 (nu prea contează, sunt minore)

*n-am �ncadrat grafica, deoarece nu prea mă interesează. Nu este jocul cu cea mai bună grafică dar...sincer, nu asta contează �n genul ăsta de jocuri

Favorite creature: Nurse
Favorite weapon: Fire Axe
Favorite costume: ER Alex
Favorite ending: Judgement

Dacă aveți �ntrebări legate de joc sau de seria Silent Hill vă stau la dispoziție. Pentru a face full 1k aveți două posibilități:

A. (the good way) - să terminați jocul de 5 ori - metoda aleasă de mine la orice survival horror (chiar și de 20 de ori+...dacă trebuia).

B. (metoda gay) - să salvați �naintea deciziilor importante din joc (no spoilers) - și gata, aveți 5 ending-uri in one day...and that's gay.

Nota 9.0 (e notă personală, nu-mi pasă de alte note de pe "site-urile de specialitate". - specialitate my ass).